Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kokkens tips

Her får du kokkens tips til hvordan du på best mulig måte kan bruke meieriprodukter i matlagingen

Fjøl med forskjellige oster og marmelade

Den lille osteskolen

Hvordan kan melk forvandles til så mange smakfulle oster med så ulikt utseende? Her gir vi deg noen svar.
Trefat med fire forskjellige typer oster og kjeks.

Dette er nordmenns favorittpålegg

Flere enn 4 av 10 nordmenn har ost som sitt favorittpålegg. I gjennomsnitt spiser hver av oss nesten 19 kg ost i året.
ostetortilla

Digge oppskrifter med smeltet ost

Hvem elsker vel ikke smeltet ost! La deg friste av disse deilige rettene.
one pot pasta med kjøttboller

Middagstips for familier i tidsklemma

Har du travle hverdager, men gjerne vil servere hjemmelaget mat? Få oppskriftene her.
pitapizza

Enkel, digg og billig studentmat

Få tips til hvordan du kan spise billig, men godt som student.
Kjøleskapsgrøt med chiafrø

Så enkelt lager du kjøleskapsgrøt

Dette er grøten du raskt rører sammen på kvelden og som er ferdig til du skal spise frokost dagen etter. Se hvor enkelt det er å lage denne sunne og deilige grøten.
fiskegrateng med laks

Gode middager for småbarnsfamilien

Enkle retter som hele familien vil elske
Suppe med potet og purreløk

Suppe og meieriprodukter

Hvilke meieriprodukter kan du tilsette i suppen for å gjøre den enda bedre?
Enkel eplekake med cottage cheese

Bak med norske epler

Her har vi samlet 6 oppskrifter til deg som vil bake med sesongens epler.
Appelsin- og gulrotsuppe

Ta med varmende suppe på tur

Vinteren er en perfekt årstid for varm suppe. Fyll termosen med en disse 6 favorittoppskritene.
Bygggrøt og en kopp kaffe

Havregrøt stadig mer populært

Siden 90-tallet har havregrøten havnet på stadig flere frokostbord. Nesten 600.000 nordmenn spiser havregrøt hver uke.
epleboller med vaniiljekrem

Gode tips til hva du kan bruke epler til!

Lurer du på hva du skal bruke alle eplene til? Få tipsene her!

Ja, vi elsker brunosten

Brunosten er vinneren i kåringen av Norges nasjonalost!
Brunostboller et på fat ved siden av brunost i terninger på en fjøl

Deilige oppskrifter med brunost

Brunost smaker ikke bare fantastisk på brødskiven, den fungerer også som en nydelig smaksforsterker i ulike retter. Få inspirasjon her!
yoghurt naturell med ulike toppinger

Yoghurt naturell – en ny folkefavoritt

Yoghurt naturell er sunt, smakfullt og lett å variere. Her får du gode tips til ulike kombinasjoner.
Yoghurtdressing

Slik bruker du meieriprodukter i dressinger

Her finner du en guide til både næringsinnhold og bruksområder for ulike meieriprodukter som er velegnet å bruke som base i dressing og dipp.
Vafler med rømme

Dette kan du putte i vaffelrøren

Har du melk, yoghurt, syrnet melk eller rømme som har gått ut på dato? Eller kanskje du har rester av grøt i kjøleskapet? Ikke kast det, bruk det til vafler!
Yoghurtis på pinne

Kan alle meieriprodukter fryses?

Melk og meieriprodukter kan fint fryses selv om de etter tining passer best til bruk i matlagingen.
Kremfløte

Slik får du perfekt krem

Her finner du noen gode råd og tips til hvordan du kan oppbevare og behandle kremfløten slik at den blir til deilig, nypisket krem.

Med dette trikset holder du matpakken kald lengre

Enkelt tips til friskere og næringsrik niste som holder seg til lunsj.