Emner
Det er ingen høytidsdag uten en flott kremkake eller en iskake på kaffebordet. Her finner du våre beste oppskrifter på lekre bløtkaker og andre smakfulle kaker med krem.
Festpavlova
Hipp hurra! En lekker pavlova som blir kakebordets midtpunkt.
Rabarbrakake med valnøtt- og sjokolademarengs
Dette er en god og syrlig kake med en fantastisk valnøtt- og sjokolademarengs.
Bløtkake med jordbær
En klassisk bløtkake med vaniljekrem og masse jordbær. En lekker kake som faller i smak hos de fleste!
17. mai-bløtkake
Hva smaker vel bedre enn en stor og deilig bløtkake til festdagen? Pynt den med friske bær og den vil se helt fantastisk ut!
Bløtkake med banan
Bløtkake kan inneholde nesten alt mulig. Her har vi laget en bløtkake med bananer og aprikoser.
Bløtkake i brødform
Ønsker du å lage en bløtkake, men trenger du ikke så stor variant? Prøv å lage bløtkake i brødform! Denne oppskriften er tilpasset en brødform på 1,5 liter. Perfekt for et lite selskap.
Charlotte Russe
Dette er en meget enkel og dekorativ kake. Fromasjkaken kan både servers som dessert og på kakebordet.
Rullekake med sjokolade, krem og bær
Her har du en kake som er enkel å lage, og samtidig kan dekoreres flott. En spennende kombinasjon av søtt og syrlige bær!
Mandelbunn med jordbærkrem
Det er lurt å ha en mandelbunn liggende i fryseren og en pakke kremfløte i kjøleskapet, da er du alltid beredt hvis det skulle komme uanmeldt besøk.
Porsjonspavlova med vaniljekrem
Med porsjonskaker er det enkelt å servere gjestene! Kakene er også lekre og dekorative.
Denne kaken er laget av Analiza Jenssen og er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. En nydelig kake fylt med marengs, krem og masse bær.
Denne nydelige kaken er laget av bakeprofilen på Instagram som kaller seg @2good2often. Det er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter.
Denne nydelige kaken er laget av Vidar Abrahamsen og er vinnerkaken i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Den kan lages som en stor eller 4-6 små porsjonskaker avhengig av størrelsen du velger. Prøv den!
Emner