Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Restemat

Her får du tips til hvordan du unngår å kaste mat som har gått ut på dato og hvordan du kan bruke opp restene etter middagen.

Suppe med potet og purreløk

Gårsdagens middagsrester blir dagens lunsj

Ingen grunn til at middagsrester skal havne i søpla. Få tips til hva du kan bruke rester til her.
Trefat med ostesmørbrød med gryterett

Slik får du brukt opp det tørre brødet

Ingen grunn til å kaste tørt brød. Få tips til hva du kan bruke det til her
Fruktsalat med yoghurt

Slik kan du bruke rester av yoghurt

Her er fem gode grunner til å ikke kaste rester av yoghurt – lag heller noe godt!
gammel frukt og grønnsaker på et fat

Tips til hvordan du kan bruke mat du ellers ville kastet

Kaster du mye mat? Bidra til mindre matsvinn ved å lære deg noen gode oppskrifter på restemat!
Et glass som det helles melk oppi.

Melken er holdbar mye lenger enn du tror

Alt for mange av oss heller ut melken så snart "best før"-datoen er passert. Melken er holdbar langt over datoen, så lenge den oppbevares riktig.

Tips til hva du kan bruke melk som har gått ut på dato til

Ingen grunn til å helle ut melk som har gått ut på dato. Bruk heller melken til å lage noe skikkelig godt.

Tips til hvordan du kan bruke rester av risgrøt

Ved å bruke rester av risgrøt kan du lage retter egnet for dessertbordet, kaffebordet eller kveldsmat. Bonusen er god smak og mye jod!
Hjertesalat stekt i smør toppet med valnøtter og med cottage cheese ved siden av.

Hvordan unngå å kaste slappe og triste grønnsaker

Ingen grunn til å kaste slappe grønnsaker- få tips til deilige retter her.
Vafler med røkelaks

Slik bruker du restene etter julematen

Har du rester etter julematen? Her får du tips til hvordan du kan bruke restene til å trylle frem nye, spennende retter.