Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Restemat

Her får du tips til hvordan du unngår å kaste mat som har gått ut på dato og hvordan du kan bruke opp restene etter middagen.

fat med ostesmørbrød

Slik får du brukt opp det tørre brødet

Ingen grunn til å kaste tørt brød. Få tips til hva du kan bruke det til her
Bananpannekaker med cottage cheese og blåbær

Gode tips til hva du kan lage med overmoden frukt og bær

Ikke kast overmodnen frukt og bær - bruk dem til å lage noe skikkelig godt!
kyllingform med chevre

Hvordan unngå å kaste slappe og triste grønnsaker

Ingen grunn til å kaste slappe grønnsaker - få tips til deilige retter her.
Melkeglass på kjøkkenbenk

Lag dette med melk som har gått ut på dato

Ikke hell ut melk som har gått ut på dato. Bruk den heller til å lage noe skikkelig godt.
Vafler med røkelaks

Slik bruker du restene etter julematen

Har du rester etter julematen? Her får du tips til hvordan du kan bruke restene til å trylle frem nye, spennende retter.
Suppe med potet og purreløk

Gårsdagens middagsrester blir dagens lunsj

Ingen grunn til at middagsrester skal havne i søpla. Få tips til hva du kan bruke rester til her.
Fruktsalat med yoghurt

Slik kan du bruke rester av yoghurt

Her er fem gode grunner til å ikke kaste rester av yoghurt – lag heller noe godt!
gammel frukt og grønnsaker på et fat

Tips til hvordan du kan bruke mat du ellers ville kastet

Kaster du mye mat? Bidra til mindre matsvinn ved å lære deg noen gode oppskrifter på restemat!
Et glass som det helles melk oppi.

Melken er holdbar mye lenger enn du tror

Alt for mange av oss heller ut melken så snart "best før"-datoen er passert. Melken er holdbar langt over datoen, så lenge den oppbevares riktig.

Tips til hvordan du kan bruke rester av risgrøt

Ved å bruke rester av risgrøt kan du lage retter egnet for dessertbordet, kaffebordet eller kveldsmat. Bonusen er god smak og mye jod!