Fantastiske saftige boller med søt vaniljekrem og syrlige epler
Skal du ha Pridefest i helgen? Her får du oppskrift på deilige og enkle cupcakes. Kjøp konditorfarge i regnbuens farger og pynt gjerne med flagg.
Happy Pride!
Vaniljekrem i gjærbakst er alltid en sikker vinner. Denne er kjempegod.
Lyst til å lage dine egne pitabrød? Her finner du en smakfull oppskrift.
Grove og saftige muffins som passer både i matboksen og til kveldsmat.
Bak grove kuvertbrød som passer perfekt på frokostbordet, som tilbehør til varme supper, i matpakken eller til kveldsmat.
Lag saftige matmuffins med løk, oliven og soltørket tomat. Ypperlig i matpakken.
Bak saftige muffins med smakfull edamer og syrlige tyttebær. Godt til helgekosen eller i matpakken.
Disse muffinsene er skremmende gode og toppet med ostekrem. Perfekt å servere til Halloween.
Nydelige saftige kanelboller stekt i form og toppet med syrlig kremostglasur. Ikke mulig å motstå!
Saftig kringle fylt med sukker og kanel. Ikke bare ser den fantastisk ut -den smaker også nydelig.
Kanelboller eller kanelsnurrer – kjært barn har mange navn. En ting er sikkert: Nystekte saftige kanelboller er noe av det beste som finnes.
Disse hornene er enkle og lage og kan varieres med deilig fyll.
Bananmuffins er mettende og næringsrike. De passer perfekt som et lite kveldsmåltid, som turmat eller etter trening.
Scones er kjapt å lage og smaker aller best helt nybakte, gjerne gulost eller brunost.
Gulrotmuffins er perfekt dersom du ønsker noe godt å spise og som samtidig er kjapt og enkelt å lage.
Fristende saftige blåbærsnurrer med melisglasur. Perfekte i den norske bærsesongen, eller bruk frosne blåbær så kan de nytes hele året!
Sjekk ut denne oppskriften på kringler med skogsbær og mandler. Topp med sesongens bær for et lekkert utseende og deilig smak!
Lag deilige boller med multer for et skandinavisk særpreg. Bollene er saftige og holder seg lenge.
Kombinasjonen av syrlige stikkelsbær og hasselnøtter er verdt å prøve. Ved å bruke muffinsformer, får du lekre boller.
Den tradisjonelle skolebollen får en ny og spennende vri ved å putte syrlige rips i den søte vaniljekremen.