Fantastiske saftige boller med søt vaniljekrem og syrlige epler
Nydelige saftige kanelboller stekt i form og toppet med syrlig kremostglasur. Ikke mulig å motstå!
Kanelboller eller kanelsnurrer – kjært barn har mange navn. En ting er sikkert: Nystekte saftige kanelboller er noe av det beste som finnes.
Fristende saftige blåbærsnurrer med melisglasur. Perfekte i den norske bærsesongen, eller bruk frosne blåbær så kan de nytes hele året!
Lag deilige boller med multer for et skandinavisk særpreg. Bollene er saftige og holder seg lenge.
Kombinasjonen av syrlige stikkelsbær og hasselnøtter er verdt å prøve. Ved å bruke muffinsformer, får du lekre boller.
Den tradisjonelle skolebollen får en ny og spennende vri ved å putte syrlige rips i den søte vaniljekremen.
Lag berlinerboller selv! Denne oppskriften gir deg saftige berlinerboller med lune bringebær. Bollene kan fryses og varmes rett før servering.
De små brunostbitene gir bollene en spennende kontrast. Del dem gjerne i to og ha på smør. Disse anbefales virkelig!
Eltefrie kanelsnurrer et lett å lage og lette å like. Disse er myke og himmelsk gode! Rør sammen deigen om kvelden og nyt nystekte kanelsnurrer neste morgen.
En god grunnoppskrift på en saftig søt gjærdeig som kan brukes til det meste. Lag gjerne sjokoladeboller, kringle, skoleboller eller prinsessekake....
Deilige og luftige boller med myk vaniljekrem og melisglasur med kokos. Lag dobbel porsjon og fyll fryseren!
Kjært barn har mange navn; kanelboller, kanel i svingene eller kanelsnurrer som vi har kalt disse deilige bollene.
Kardemommefyll i kringlene smaker helt nydelig! Lag gjerne noen ekstra og frys ned, men da bør du ikke dyppe dem i sukker først.
Lag saftige boller med kvarg i deigen og gi dem et ekstra sukkerdryss så det knaser litt når de spises. Morsomt å servere i barnebursdagen!
Kefir er ypperlig å bruke i bakverk da det gir et saftig og godt resultat. Lag horn med marsipan som her eller bruk sjokolade eller nougat om du vil ha en annen smaksvariant.
Deilige boller med små biter av daimsjokolade. Nyt bollene som de er, eller del dem i to og spis dem med et tynt lag med smør.
Garantert luftige og saftige boller til fastelavn! Se video og bak tidenes beste fastelavnsboller som du kan fylle med krem og syltetøy, mandelmasse, vaniljekrem, sjokoladekrem eller noe annet godt.
Lussekatter er en like viktig del av Luciadagen den 13. desember som skikken med hvitkledde jenter og gutter med tente lys. Denne oppskriften med ekte safran gir deg deilig gule og luftige lussekatter til hele familien.
Totenkringler er boller formet som kringler med lang tradisjon som julebakst på Toten. Del dem i to og ha noe godt pålegg på, eller nyt dem som de er med et glass kald melk eller til en varm kopp te.
Kanel gir ekstra smak til gjærbaksten, og disse giflene med kvarg er et godt alternativ til tradisjonelle kanelboller.
Deilig gjærbakst med fyldig vaniljekrem og dryss av perlesukker faller i smak hos de fleste. Prøv du også!
Horn med sjokoladefyll smaker fantastisk og kombinerer det beste fra to verdener, nemlig saftig gjærbakst og søt og fyldig sjokolade. Garantert suksess!
Disse snurrene med pistasj- og vaniljefyll gir en annerledes og smakfull vri på gjærbaksten.