Lyst til å lage dine egne pitabrød? Her finner du en smakfull oppskrift.
Bak grove kuvertbrød som passer perfekt på frokostbordet, som tilbehør til varme supper, i matpakken eller til kveldsmat.
Disse hornene er enkle og lage og kan varieres med deilig fyll.
Bak hjemmelagde grove og luftige hamburgerbrød, og du kommer ikke til å angre! Perfekte å ha i fryseren når grillsesongen nærmer seg.
Disse saftige kringlene er tilsatt ost for et ekstra smakfullt resultat. Ostekringlene kan spises til salat, supper eller gryteretter, og er også perfekte som en overraskelse i matpakken.
Lag disse smaksrike landbollene med anis og karve og fyll dem gjerne med ost, skinke og tomat. Bollene bakes med syrnet melk og blir derfor ekstra saftige. De egner seg også godt til frysing.
Saftige og grove rundstykker med syrnet melk - perfekte til frokost, lunsj eller kveldsmat. Rundstykkene egner seg også godt til frysing.
Disse myke og flate rundstykkene som ligner på polarbrød passer ypperlig å ha liggende på lur i fryseren. De tiner raskt og smaker som nystekte ved oppvarming.
Se video av hvordan du lager grove rundstykker. De kan godt fryses ned og er perfekte å ta frem når du har lyst på noe ekstra godt eller en variasjon i matpakken.
"Ciabatta" betyr tøffel på italiensk. Dette fordi bakverket har et tøffelaktig og litt uformelig utseende. Ciabatta har blitt populært i Norge de seneste årene på lik linje med andre spennede bakverk som baguetter og bagels.
Tebirks smaker godt med ost eller syltetøy på. Nydelig til en kopp te eller et glass iskald melk.
Bak saftige og grove landboller med anis og karve. Ypperlig til matpakka eller til en god lunsj i helgen.