Panna cotta er en italiensk dessert. Her får du en variant med syrlig smak av sitrus.
Creme catalan (kalles også crema catalana og Crema de Sant Josep) er en spansk versjon av crème brûlee som ofte spises i forbindelse med St. Josefs dag (19. mars) som er spanjolenes farsdag.
Ikke bare ser det lekkert ut med porsjonsdesserter. Det er også lurt å lage når du skal ha mange gjester på besøk. Denne desserten kan enkelt tilberedes i god tid før selskapet og gjør seg godt på et feststemt bord.
Denne surmelkspuddingen er hentet fra en gammel oppskrift. Prøv den, for den smaker fortreffelig.
Brødpudding fikk sin plass i historien i 1814. Den ble nemlig servert hver eneste dag da Eidsvollmennene var samlet for å skrive Norges Grunnlov. Man kan nesten si at brødpudding er en del av vår kulturarv.
Visste du at disse små grynene som heter semulegryn kan lage de herligste retter slik som semulepudding, semulegrøt og kaffegrøt. Smak selv!
Lyst på noe søtt etter middagen, prøv denne Panna cottaen som er basert på melk fremfor kremfløte.
Karamellpudding er en av nordmenns favorittdesserter når julen ringer inn. Den er ikke vanskelig å lage, men den må lages minst ett døgn i forveien.
En nær slektning av Crème Brûlée og en spennende variasjon av den tradisjonelle, norske karamellpuddingen. Setter prikken over i'en etter at du har disket opp med en finere middag.
En deilig panna cotta hvor vi har brukt kvarg istedenfor fløte.
Denne dessertklassikeren er en perfekt avslutning på middagen. Vaniljedesserten kan enkelt lages dagen før, men husk at selve karamelliseringen av sukkeret ("topplokket") bør ikke skje før rett før servering.