Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Granola med tranebær, vanilje og kanel

Lag deg din egen granola av korn og bær. Lag en stor porsjon så har du til flere dager.

Se flere smakfulle granolaoppskrifter her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
100 g havregryn
80 g frokostblanding (4-korn)
2 ss havrekli
½ stk vaniljestang
1 ss malt kanel
60 g tranebær
3 ss blåbær , frysetørket
2 ss honning

Fremgangsmåte

  1. Bland de tørre ingrediensene sammen.
  2. Tilsett så honningen og bland godt.
  3. Spre blandingen på et stekebrett kledd med bakepapir og stek midt i ovnen på 140 grader i 60 minutter.
  4. Rør i blandingen ca. hvert kvarter for at granoalen skal bli jevnt stekt.
  5. Avkjøl og nyt sammen med yoghurt, syrnet melk, oppskåret frukt eller bær.

Se flere smakfulle granolaoppskrifter her.