Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Superrask lakseform

Laks, purre og epler pluss litt krydder og matfløte og vips så har du en deilig rett på under en halv time!
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
400 g laksefilet (eller hvit fisk som torsk, sei, hyse)
1 stk purre
2 stk eple
1 ts salt
½ ts pepper
¼ bunt bladpersille (grovhakket)
½ stk sitron (saft)
2 dl matfløte
2 ts grov sennep

Fremgangsmåte

  1. Skjær fisken i 2 x 2 cm store biter. Vask og skjær purren i skiver og eplene i terninger. Bland sammen i en bolle.
  2. Smak til med salt, pepper, bladpersille og sitronsaft, og legg alt i en smurt ildfast form.
  3. Bland matfløte og sennep. Hell dette over fisken.
  4. Stek formen midt i ovnen ved 220 °C i 15 minutter.