Lag en ny favoritt til 17. mai ved å fryse panna cotta med bær og strøssel i rødt, hvitt og blått. Den silkemyke italienske festdesserten er fantastisk god som ispinne, og oppskriften er like enkel!
Den kjente oreokaken smaker nesten enda bedre som iskake. Denne kan vi lover går ned på høykant hos liten og stor.
Skal du ha is til dessert? Lag en semifreddo. Enkel, raskt og smakfullt. Semifreddo betyr halv kaldt/halvfrossen på italiensk.
Parfait er en type fløteis som lages av stivpisket fløte, eggeplommer og sukkerlake. Konsistensen blir luftig og lekker.
Vi har alle en kakefavoritt til årets merkedager. Her er en av manges favoritter som kan lages ferdig på forhånd og fryses ned, klar til servering når du skulle trenge det.
Semifreddo er italiensk og betyr "halvfrossen". Det er en veldig luftig form for iskrem med en konsistens som ligner frossen mousse.
Er du en av de heldige som har multer i fryseren; lag en frisk og god iskake med multer på hasselnøttbunn.
Hjemmelaget is er enkelt å lage og det smaker himmelsk godt. Med denne grunnoppskriften kan du la fantasien slippe løs og tilsette alle de smakene du måtte ønske.
Dette er isen for deg som elsker smaken av kaffe. Den litt bitre, brente kaffesmaken sammen med den myke melkesmaken er helt nydelig!
Husker du smaken av den søte, gode melken som var igjen i bunnen av tallerkenen etter å ha spist frokostblanding med melk, banan og sukker? Disse ispinnene er inspirert av dette søte barndomsminnet.
En bolle med yoghurt og granola til frokost er kjempegodt. En granola-ispinne er enda bedre! Bruk yoghurt eller smaksatt syrnet melk sammen din favoritt-granola eller müsli, litt frukt og bær.
Dette er bananbonanza deluxe! Bruk små begre med bananyoghurt, tilsett fersk banan og tørket bananchips - og vips, så har du trippel bananlykke.
Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.