Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Bringebæris

Nydelig dessert med sesongens bær - den smelter på tungen. 

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
4 stk eggeplomme
3 ss melis
3 dl kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
300 g dypfryste bringebær

Fremgangsmåte

  1. Visp eggedosis av eggeplommer og melis og visp til slutt inn kvargen.
  2. Kjør de dypfryste bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kvarg/eggeblandingen.
  3. Sett den i fryseren til den er stiv. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.
    Kokkens tipsEr du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte blandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.