Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Proteiner på pinne

Disse ispinnene smaker litt som jordbærsmoothie. De inneholder også cottage cheese som er mager og svært proteinrik, noe som gjør ispinnen til et deilig alternativ før eller etter trening.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1 porsjon gir 6 stk
250 g kvarg med smak (f.eks. Skyr med appelsin og mango)
100 g cottage cheese
1 dl lettmelk (0,5 eller 0,7 % fett)
200 g dypfryste jordbær
1 ts limesaft
1 ss flytende honning
frysetørkede jordbær til pynt

Fremgangsmåte

  1. Hell alle ingrediensene, bortsett fra honningen, i blenderen din og kjør til hele ispinnerøren er jevn. Alle klumper skal være borte.
  2. Smak og sjekk om du vil ha honning i røren eller ikke. Kjør en runde til i blenderen om du tilsetter honning.
  3. Fyll isformene og press ned de hele jordbærene – så tett inntil kanten du klarer.
  4. Strø litt frysetørkede jordbær på toppen hvis du har.
  5. Frys ned ispinnene i 4-6 timer.