Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Yoghurtbar med frukt

Perfekt for deg som trenger et energirikt og sunt mellommåltid.
enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 porsjon gir 6 stk
5 dl yoghurt
2 ss honning
1 stk vaniljestang
100 g skogsbærblanding (f.eks. bringebær, blåbær og bjørnebær)
50 g aprikos (tørket)
2 ss valnøttkjerner
2 ss mandler

Fremgangsmåte

  1. Del vaniljestangen på langs med en skarp kniv og skrap ut frøene.
  2. Bland yoghurten med honning og vanilje i en kjøkkenbolle.
  3. Kle en langpanne med bakepapir og hell i yoghurtblandingen.
  4. Fordel bær og nøtter utover, og trykk dem litt ned i yoghurten. Sett formen i fryseren i minst to timer.
  5. La den stå litt på benken før du skjærer den i passende biter. Må spises mens de fremdeles er frosne.
    Kokkens tipsSkal du ikke spise alt med en gang, kan bitene oppbevares i en tett plastboks inntil 6 måneder i fryseren.