Denne kaken er laget av Ruth-Johanne Helgeland og er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. En god og syrlig kake med en fantastisk valnøtt- og sjokolademarengs.
Denne kaken er laget av Vigdis Solberg og er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukt. En enkel, nydelig kake fylt med syrlige overraskelser.
Denne kaken er laget av Analiza Jenssen og er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. En nydelig kake fylt med marengs, krem og masse bær.
Denne nydelige kaken er laget av bakeprofilen på Instagram som kaller seg @2good2often. Det er en av fem finalister i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter.
Denne nydelige kaken er laget av Vidar Abrahamsen og er vinnerkaken i bløtkakekonkurransen 2017, arrangert av Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Den kan lages som en stor eller 4-6 små porsjonskaker avhengig av størrelsen du velger. Prøv den!
Bak en stor flott pavlova til festdagen. Bunnen kan med fordel lages en dag i forkant og pyntes rett før gjestene ankommer.
En nydelig kremkake egnet til fest på 17.mai. Den vil imponere liten som stor.
En deilig bløtkake i brødform. Perfekt å lage dersom du ikke skal servere kake til så mange.
Hvis du skal imponere gjestene med en stor flott marsipankake på nasjonaldagen eller på en annen stor festdag, er det denne festkaken du skal bake! Et vakkert syn og en nytelse for ganen.
Ønsker du en luftig og fin dessert som ikke er altfor mektig? Prøve disse!
Charlottekaker er blitt laget i flere hundre år og det finnes mange varianter av denne typen.
Denne smakfulle festkaken passer perfekt på kakebordet. Sukkerbrød med romkrem, gelelokk med jordbær og kremfløte
Det kan være lurt å ha en mandelbunn liggende i fryseren og en pakke kremfløte i kjøleskapet, da er du alltid beredt hvis det skulle komme uanmeldt besøk.
Se hvordan du laget et perfekt sukkerbrød. Sukkerbrød + kremfløte = Kremkake