Blandingen trykkes jevnt ned i bunnen av en bakepapirkledd eller smurt springform (20 cm i diameter).
Stek den ca midt i ovnen i 7 minutter. Avkjøl.
Hev temperaturen i ovnen til 220 °C.
Ostemasse:
Visp sammen kremost, cottage cheese, crème fraîche og vaniljesukker med en håndvisp på lav hastighet.
Tilsett sukker og mel gradvis i ostemassen under visping.
Riv skallet på sitronene og tilsett dette i ostemassen sammen med 2 ss sitronsaft.
Til slutt tilsettes et og et egg under omrøring.
Hell massen i springformen og sett den inn i den inn i ovnen. Stek kaken i 10 minutter ved 220 °C før du senker temperaturen til 110 °C og steker den ytterligere i 25 minutter.
Slå av ovnen og la kaken bli stående i ovnen i ca 2 timer med døren på gløtt, før den tas ut og settes kaldt.
Pynt med et tynt lag med crème fraîche, sitron og f.eks frysetørket jordbær.