Smør muffinsbrettet/ formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
Del vårløk i tynne skiver, del opp skinke/ fetaosten, soltørkede tomater og oliven i mindre biter.
Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje. Kokkens tipsFyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
Melk inneholder viktige næringsstoffer, blant annet jod, kalsium, fosfor, B-vitaminer (vitamin B2 og B12) og proteiner. Myndighetene anbefaler et daglig inntak. Med det menes 3 porsjoner.