Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Ostesmørbrød med squash og kremost

Velsmakende, varmt og vegetarisk med squash, spinat, pesto og masse deilig smeltet ost.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

3
1 stk grønn squash
1 pk frisk spinat
salt og pepper
50 g ruccola
smør til steking
1 båt hvitløk
6 skive brød
6 ss pesto
kremost
9 skive gulost

Fremgangsmåte

  1. Skjær squash i tynne skiver, legg dem på et rent kjøkkenhåndkle og strø over salt. La det ligge slik en stund, og tørk deretter av overflødig væske.
  2. Stek squashskivene i en panne sammen med spinat til spinaten faller sammen og squashen er gylden. Krydre med salt og pepper.
  3. Smelt smør i en panne med et fedd hvitløk. Stek brødskivene på begge sider til de er gylne og sprø.
  4. Smør på pesto på tre av skivene. Topp med squashblandingen og ruccola. Legg på ost.
  5. Smør kremost på de resterende brødskivene og legg dem over brødskivene med fyllet.
  6. Stekes i ovnen på 220 °C til osten har smeltet.