Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Tacotoast

En nydelig snack hvor du får brukt opp fredagens tacorester.

Se flere spennende ostesmørbrød her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
2 skive brød
50 g kjøttdeig
2 skive rødløk
2 ss maiskorn
50 g revet gulost
2 ss lettrømme
2 ss tacosaus

Fremgangsmåte

  1. Ta den ene brødskiven og legg kjøttdeig, rødløk, mais og revet gulost på før du avslutter med den siste skiven.
    Kokkens tipsÅ lage toast av tacorester er en ypperlig måte å unngå matsvinn på.  
  2. Varm tacotoasten i stekeovnen i ved 220 °C i ca 10 minutter, til skiven har blitt sprø og osten har begynt å smelte. 
  3. Server med rester av salat, rømme og tacosaus. 
    Kokkens tipsDu kan lage toast av andre middagsrester også. Prøv for eksempel med ulike gryter eller kjøttretter. Det meste smaker godt sammen med litt smeltet ost og en klatt rømme. 

Se flere spennende ostesmørbrød her.