Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Toast med blåmuggost og spekeskinke

Varm blåmuggost og salt spekeskinke er en fantastisk smakskombinasjon.

Se flere spennende ostesmørbrød her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

1
1 ts smør
2 skive brød
3 skive blåmuggost (valgfri type)
2 skive spekeskinke
2 ts balsamicoeddik
1 dl ruccola

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en stekepanne og rist skivene lett, til de får gylden farge. 
  2. Legg den ene brødskiven på bunnen. Legg så på skivet ost og spekeskinke og topp med litt balsamicoeddik eller balsamicoglace før du legger den andre skiven på toppen.
    Kokkens tipsDu kan også bruke honning eller marmelade, istedenfor balsemico, hvis du liker det bedre. 
  3. Sett toasten i stekeovnen på 220 °C i noen minutter, til osten begynner å smelte. 
  4. Serveres med litt ruccola. 

Se flere spennende ostesmørbrød her.