Smør en grillstekepanne (du kan også bruke vanlig stekepanne) med litt olje og stek brødskivene på begge sider til de har blitt sprø og gyldne.
Sprøstek baconskiver i en stekepanne og la de renne av seg.
Skjær pæren i tynne skiver.
Ta den ene brødskiven og legg på noen tykke skiver brie. Fortsett med pære og topp med bacon før du strør litt malt pepper over og avslutter med den siste brødskiven.
Varm det hele i stekeovnen i noen minutter på 220 °C, til osten har begynt å smelte.
Med 3 porsjoner melk og meieriprodukter kan du bidra til å sikre inntake av jod og kalsium. Et glass melk, et beger yoghurt og en brødskive med ost gir deg enkelt påfyll.
Når listen over NEI-mat blir stadig lengre er det fint å vite at det finnes noen solide råd det er trygt å lytte til. Vanlig mat er bra nok, både for deg og for barna dine.