Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Grove fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker smaker fantastisk godt. Det er enklere å lage enn du tror og med en foodprosessor er dette gjort i en fei.

Se flere påleggstips her.

middels
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
Fiskekaker:
500 g torskefilet (eller f.eks. seifilet )
1 ts salt
1 ½ dl iskald lettmelk
1 ss potetmel
1 krm pepper
1 ss frisk dill , finhakket
2 ss smør

Fremgangsmåte

Fiskekaker: 

  1. Del fiskefileten i biter og ha den i en foodprosessor sammen med salt. Kjør maskinen til du har en jevn masse, det tar bare noen sekunder.
  2. Tilsett lettmelken i en jevn stråle mens maskinen går på full hastighet. Ha til slutt i potetmel, krydder og dill.
  3. Form kakene og stek dem i litt smør ved middels varme i en stekepanne, skru ned varmen og la dem ettersteke til de er gjennomstekte.

Se flere påleggstips her.