Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Kremet rotgrønnsakssuppe

Friske norske rotgrønnsaker blir enkelt til den beste suppen. Det er bare å nyte.

Se flere deilige vegetarsupper her

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
1 stk løk
2 stk gulrot
50 g knollselleri (sellerirot)
1 stk persillerot
5 dl vann
5 dl melk
2 ss smør
½ stk sitron (saft)
1 ts salt
nykvernet pepper
1 dl kvarg naturell (f.eks Kesam)

Fremgangsmåte

  1. Rens grønsakene og kutt disse i mindre biter.
  2. Kok dem møre i vann og tilsett melk og smør mot slutten av koketiden.
  3. Kjør suppen glatt med en stavmikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
  4. Topp suppen med kvarg og pynt med friske urter hvis ønskelig.

Se flere deilige vegetarsupper her.