Asparges er vårens og sommerens deiligste grønnsak. Prøv den på grillen eller i stekeovnen.
En mild dressingen som er enkel og kjapp å lage og gir pizzaen det lille ekstra! Passer også til både kjøtt- og fiskeretter.
Skal du ha gjester ved en større anledning, er koldtbord å anbefale. Her er et forslag til spekemat og tilbehør som du kan sette fram.
Hvit saus er klassisk tilbehør til for eksempel fiskeboller. Her gir vi deg tre forskjellige variasjoner av sausen som du kan leke deg med hvis du ønsker å prøve noe nytt.
Denne metoden å lage hvit saus på er fin hvis du ønsker å redusere litt på fettmengden i kosten.
Dette er en kraftig dressing med mye smak. Nydelig på pai, quiche eller et baconsmørbrød.
En favoritt på pizza, men egner seg også godt til blant annet grillmat og fisk. Ha gjerne i litt krydder, som hvitløk eller chili.
De kalde sausene er enda raskere å lage enn de varme. Denne sausen har mye smak, og vil derfor passe godt til kjøtt. Prøv den også til pizza.
Sandefjordsmør er en fyldig og god smørsaus som passer perfekt til rød fisk og skalldyr.