En mild dressingen som er enkel og kjapp å lage og gir pizzaen det lille ekstra! Passer også til både kjøtt- og fiskeretter.
Skal du ha gjester ved en større anledning, er koldtbord å anbefale. Her er et forslag til spekemat og tilbehør som du kan sette fram.
Dette er en kraftig dressing med mye smak. Nydelig på pai, quiche eller et baconsmørbrød.
En grunndressing som kan varieres etter smak, og du bestemmer selv hvor mager du vil ha den.
Dressing med garam masala for en eksotisk smak til hvitt kjøtt og lam.
Denne dressingen passer like godt til salater som til grillkjøtt. Du kan også bruke den som dipp. Nam!
En klassisk dressing gjort litt lettere. God til blant annet salater og til fisk.
Kvarg, krydder og appelsin = deilig dressing til fisk, kylling, okse og lam.
Prøv en touch av myntedressing ved siden av lammesteken eller til kylling. Nydelig!
En dressing med mye smak av karri og kapers. Passer perfekt til hvit fisk, hvitt kjøtt eller svin.
En syrlig og frisk dressingen som kan brukes til både salater, kjøtt- og fiskeretter.
Den bacondressingen har en unik smak og passer utmerket som tilbehør til oksekjøtt!
Dilldressing med crème fraîche er perfekt tilbehør til all slags fisk og skalldyr.
Pepperrot og epledressing - til svin, lam og hvitt kjøtt.