Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Grunndressing (Urtedressing)

En grunndressing som kan varieres etter smak, og du bestemmer selv hvor mager du vil ha den.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

4
3 dl lettrømme
2 ss frisk timian (finhakket)
2 ss frisk basilikum (finhakket)
1 ss sitronsaft
1 krm nykvernet salt
1 krm nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen ingrediensene og smak til med nykvernet salt og pepper.
  2. La dressingene stå kaldt i minimum 20 minutter, slik at smaken fra krydderurtene får satt seg.
Kokkens tips

Her kan du velge i alt fra produkter med høyt fettinnhold som crème fraîche eller seterrømme til yoghurt og kvarg. Konsistensen på de forskjellige produktene varierer og dette vil resultere i tykkere eller tynnere konsistens på dressingen.