Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?
Er du interessert i kosthold og har lyst på matinspirasjon rett i innboksen? Da er kanskje dette nyhetsbrevet noe for deg.
Ved å melde deg på samtykker du i at vi kan sende deg nyhetsbrev 1-2 ganger i måneden. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. Du kan når som helst be om å bli ekskludert fra nyhetsbrevlisten og få fjernet data vi har lagret om deg.
En deilig potetstappe med hint av hvitløk
Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig og lag en deilig stuing.
Kålrabistappe er et klassisk tilbehør til julematen, men den kan gjerne brukes til både hvitt- og rødt kjøtt resten av året også.
Fløyelsmyk persillerotpuré egner seg utmerket til de fleste typer kjøtt og fisk.
Fløyelsmyk pastinakkpuré egner seg utmerket til de fleste typer kjøtt og fisk.
Lag en hjemmelaget rotmos; passer til alt fra fisk til kjøttretter og pølser.
Grønnsakstuing er enkelt og godt tilbehør til kjøtt og fisk.
Kålrabistappe hører ikke bare julen til.
En potetstuing rik på smak! Serveres til spekemat, røkt eller gravet fisk eller pølser.
Soppstuing er perfekt tilbehør til kjøttretter, men det smaker også godt som en egen rett, sammen med litt nybakt brød. ...