Hei!

Lyst på matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen?

Vil du melde deg på nyhetsbrev fra Melk.no?

Varm hvit sjokolade

Denne deilige varme drikken med hvit sjokolade kan nytes når som helst. Med hvit sjokolade og appelsin vil den bli en favoritt hos mange.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.

enkel
Lukk full skjerm

Ingredienser

2
1 dl vann
100 g hvit kokesjokolade
1 stk appelsin , revet skall og saft
5 dl melk

Fremgangsmåte

  1. Kok opp vann i en kjele. Hakk opp sjokoladen og smelt den i det varme vannet under omrøring.
  2. Tilsett melk og appelsinskall og varm opp til under kokepunkter, mens du enda rører.
    Kokkens tipsPrøv oppskriften med sitronskall, chili, kanel eller ingefær.
  3. Ta kjelen av varmen og tilsett appelsinsaften.
  4. Sil den varme sjokoladen før servering.  Server den varm, gjerne pyntet med en kremtopp og appelsinskall.
    Ernæringsrådgiverens tipsVisste du at en rekke viktige mikronæringsstoffer som vitamin b2 (riboflavin) og vitamin b12 (kobalamin) , kalsium og jod finnes også i melk?

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.